Състав:
1 кг бутер тесто
1.5 пакетче ванилов пудинг
750 мл мляко
15 супени лъжици захар
100 гр масло
200 мл сладка сметана
150 г шоколад за готвене
Извадете и разделете бутер тестото на три равни правоъгълници. Остатъка от парченцата поставете в тавичка покрита с хартия за печене. Корите печете в предварително загрята фурна на висока температура, докато не получат златисто-кафяво коричка. Направете пудинга според инструкциите. Оставете да се охлади, така че в пудинга добавете масло и разбъркайте добре. Добавете в крема и избитата сметана, като се разбърква само в една посока, за да не спадне. Сложете първата кора в подходяща според размери тавичка и намажете с дебел слой от крема. След това следва второ бутер тесто и отново крем.Накрая отива третото бутер тесто, което се покрива с разтопения шоколад. Тортата трябва да престои 5-6 часа в хладилник преди да се сервира.