Лесни салати с пилешко

вход през zajenata.bg
378301

Лесна пилешка салата

Необходими продукти:

2 големи пилешки бутчета
2 твърдо сварени яйца
100 г. кашкавал
сос бешамел
половин лимон
магданоз
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:

Пилешките бутчета се сваряват и обезкостяват нарязват на парчета. Твърдо сварените яйца се нарязват, кашкавала се настъргва на едро. Прави се сос бешамел по гъстичък с водата от свареното пиле в него се изсипват пилешкото месо яйцата и кашкавала черния пипер и магданоза и накрая се разбърква със сока от половин лимон.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft