Смлените бисквити се смесват с какаото и белтъците, докато се получи хомогенна смес. След това сместа се изсипва в кръгла форма и краищата се повдигат, за да се образува ръбче. Сместа се набожда с вилица и се пече 10 минути на 180 градуса.
Киселото мляко се изсипва в купа. Шоколадът се разтопява на ниска температура или в микровълнова печка. Добавят се няколко супени лъжици кисело мляко, за да се разреди, след което цялата смес се изсипва в съда с киселото мляко. Обърква се хубаво.
Желатинът се приготвя според указанията на опаковката. В този случай: разтваря се в 4 супени лъжици студена вода, оставя се да набъбне, а след това се затопля и се разбърква, докато напълно се разтопи. Изсипва се в сместа с киселото мляко и шоколада.
Полученият крем се изсипва върху изпечената и охладена бисквитена основа и се оставя добре да се охлади в хладилника.