Лесни и вкусни виенски шницели
30 Януари 2014
45979
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистете шницелите от жилите и тлъстите части. Изтънете ги добре (с чук за пържоли), натъркайте със сол и черен пипер от всички страни, след което оваляйте в брашно, потопете в разбитите яйца и най-накрая - в галетата. Притиснете с длани галетата към месото, за да залепне добре. Загрейте обилно количество олио в дълбок тиган, след което внимателно пуснете шницелите в олиото и изпържете до зачервяване и от двете страни. Поднесете с резените лимон.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари