Засища идеално и не се лепи по бедрата, а са толковва вкусни тиквичките приготвени по този начин

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Засища идеално и не се лепи по бедрата, а са толковва вкусни тиквичките приготвени по този начин
Засища идеално и не се лепи по бедрата, а са толковва вкусни тиквичките приготвени по този начин
165586
 Засища идеално и не се лепи по бедрата, а са толковва вкусни тиквичките приготвени по този начин
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Въпреки че има възможност да преядете с тази рецепта с тиквички , трябва да я използвате. И за да не станат скучни ястията, препоръчваме всеки път да тествате нова рецепта. Опитайте този път да направите вкусни сандвичи от тиквички Те ще украсят всяка маса и ще донесат много удоволствие по време на хапване в делничните дни.

Трябва само да подготвите съставките, да ги изпратите във фурната и там тя ще направи всичко сама. Ако нямате галета, можете да използвате сухи трохи за хляб.

 

Съставки

кашкавал 200 гр

Пшенично брашно 70 гр

Галета 1 лъжица

Пармезан 200 гр

Яйце 2 бр.

Вода 1 ч.л.

Провансалски билки на вкус

Чесън на прах на вкус

Червен пипер на вкус

Сол на вкус

Тиквички 3 бр.

 

Подготовка

Измийте тиквичките, отрежете дръжките, подсушете зеленчуците и нарежете на надлъжни филийки (широки около 0,5 см).


Поставете филийки в гевгир, поръсете със сол и оставете да престоят 20 минути, за да се отървете от излишната течност.


Изсушете всяка тиквичка с хартиена кърпа, поръсете филийките с провансалски билки. Нарежете кашкавалът на тънки филийки приблизително със същия размер като тиквичките. Оформете сандвичите: филия тиквички, 2 филийки кашкавал и отново тиквички.

В дълбока купа разбийте яйцето и водата, добавете брашно и галета с настърган пармезан, червен пипер и чесън на прах в отделни купички. 


Потопете сандвичите в брашно, след това в яйчената смес и накрая в галетата. Поставете предястието върху лист за печене и го изпратете във фурната, загрята до 170 градуса за 25-30 минути. 

Предястието се оказва невероятно ароматно и апетитно. Златната кора винаги привлича вниманието на гостите, а изумителната комбинация от съставки завладява толкова много, че лакомството на масата никога не се задържа за повече време. Препоръчваме да сервирате вкусотията с освежаващ сос от заквасена сметана . Не забравяйте да споделите вашата находка с приятелите си, те ще ви бъдат благодарни.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft