Лечо - унгарска яхния с чушки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Лечо - унгарска яхния с чушки
Лечо - унгарска яхния с чушки
admin
Добавена от: admin
24822
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг чушки
0,6 кг домати
2 средни глави лук
олио
сол и млян червен пипер на вкус

Измийте чушките, почистете ги от семето и ги нарежете на парчета или ленти. Бланширайте доматите, обелете ги и нарежете на малки парчета. Нарежете лука.
Загрейте мазнината в дълбок тиган и запържете лука. Добавете чушките, залейте всичко с вода и задушете за около 10-тина минути. Добавете доматите, солта и червен пипер на вкус. Задушете за още 15 минути.
Ястието се сервира топло, като гарнитура към ястия от месо, пържени яйца или като самостоятелно ястие.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft