Лечо - унгарска яхния с чушки
24 Април 2012
24822
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте чушките, почистете ги от семето и ги нарежете на парчета или ленти. Бланширайте доматите, обелете ги и нарежете на малки парчета. Нарежете лука.
Загрейте мазнината в дълбок тиган и запържете лука. Добавете чушките, залейте всичко с вода и задушете за около 10-тина минути. Добавете доматите, солта и червен пипер на вкус. Задушете за още 15 минути.
Ястието се сервира топло, като гарнитура към ястия от месо, пържени яйца или като самостоятелно ястие.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари