Леща с ориз по ирландски
22 Декември 2011
34593
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварява се лещата за около 20 минути. Загрява се зехтина и в него нарязаният на ситно лук се запържва до зачервяване. Прибавя се ориза и подправките и се запържва още 2 минути. Добавя се прецедената леща и 4 и 1/2 ч.ч. вряща вода. Вари се на тих огън за около 20 минути. Сваля се от котлона, но ястието остава захлупено за още 15 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари