Леща яхния с наденица

вход през zajenata.bg
Леща яхния с наденица
admin
Добавена от: admin
22904
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 г леща
40 г олио
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
1 голям морков
1-2 пиперки
3-4 домата (или 1 супена лъжица доматено пюре), червен пипер
чубрица
сол
150 г наденица (или друг колбас)

Изчистете и измийте лещата. Сложете я в тенджера под налягане и залейте със студена вода. Прибавете мазнината, зеленчуците, почистени и нарязани, и подправките. Затворете тенджерата и варете 15 минути. През това време нарежете наденицата на кубчета или на половинки и я запържете леко в малко мазнина. След като отворите тенджерата, прибавете наденицата към сварената леща.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft