Лимонада с праскови
30 Юли 2014
12094
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В голяма тенджера сложете водата, прасковите и захарта, и поставете на огъня. След като водата заври, варете 3-4 минути, за да омекнат прасковите.
През голяма цедка изцедете течността в друг съд, а прасковите притиснете добре с лъжица, за да отделите и течността в тях.
Сложете течността в хладилник да се охлади няколко часа.
Добавете сока от лимон в прасковения сок и добавете леда.
Сервирайте лимонадата студена. Украсете с парче праскова, ягоди, нектарини, лимон или череши.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари