Макар че е изписано и изговорено много за живота на покойната лейди Даяна, нови подробности за принцесата излизат наяве. Ред е на Дарън МакГрейди-Личният готвач на кралското семейство за цели 15 години. Сега той най-посла разкрива подробности за хранителните навици на Даяна.
На първо място, тя никога не се придържала към стриктно меню, както кралицата винаги е правела.
Когато МакГрейди започва да готви лично за Даяна и двамата й синове, тя е патрон на цели 1119 организации. Междувременно посещава фитнеса три пъти седмично и се грижи за децата си, давайки най-доброто от себе си във всяко едно отношение.
Една от трудностите, през които принцеса Даяна преминава, е булимията. Хранителното разстройство се отключва след като тя вече е част от кралския двор, но принцесата успява да го пребори. А нейният личен готвач се оказва най-верният й съюзник във възстановяването.
„Ти се грижи за мазнините в кухнята, аз аз ще се грижа за въглехидратите във фитнеса“, му казва тя. Така МакГрейди променя изцяло начина си на готвене – без повече тежки сосове и кремове, само здравословни ястия.
Една от любимите гозби на Лейди Ди е пълнени чушки, които хапва по два-три пъти седмично. Залага предимно на вегетарианска храна и възможно най-малко съдържание на мазнини. Свинско не яде, позволява си единствено агнешко на специални случаи. Обича много риба, пише „Дейли Мейл“.
Друго, което със сигурност присъства в менюто на Лейди Ди, са прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. А синовете си Уилям и Хари също отглежда с любов към здравословната храна, която е на първо място здраве, а след това – начин на живот, предават от lifestyle.bg.