С тази рецепта за Месо по президентски ще се отсрамите пред гостите дори на кралски празник! Няма капризен гост, няма вегетарианец - всички ще опитат вкусното печено по тази технология. И после ще ви целуват ръцете за чудесния резултат! Непременно опитайте това пълнено свинско :
Месо по президентски
Продукти:
2 кг свинско месо
4 домата
150 г кашкавал
6-8 скилидки чесън
3 с.л.
3 с.л. соев сос
3 с.л. растително масло
смлян черен пипер, сол и други подправки на вкус
Приготвяне:
Изсипете мазнината в купа, добавете соевия сос, френската горчица, подправки, сол и разбъркайте добре.
Сега нарежете свинското на филийки, но без да го прерязвате напълно.
Прехвърлете месото в съд за печене или йенска тавичка, посолете всяка част от месото, посолете го и от другата страна.
След това нанесете приготвената марината върху повърхността.
Втрийте я добре.
Покрийте месото с хранително фолио и го оставете да се маринова в хладилника за 2 часа.
Обелете чесъна и го нарежете на филийки.
Измийте доматите и ги нарежете на колелца.
Нарежете кашкавала на тънки филийки.
След два часа извадете месото от хладилника и поставете чесъна в разрезите, след това резените домат и накрая филийките кашкавал.
Увийте го във фолио, което пробийте на няколко места с клечка за зъби и го сложете в предварително загрята фурна на 180 ° С.
Печете около 1,5 часа.
Около 20 минути преди края на печенето отворете фолиото и печете без него.
Месото е красиво, сочно и невероятно вкусно.
Желаем ви добър апетит!