Лучена супа със сметана и горчица
26 Септември 2013
6414
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обелете лука и го оформете на кубчета. Измийте магданоза и го подсушете. Нарежете хляба на кубчета. В тиган сгорещете зехтина и изпържете в него хлебчетата до златисто. Посолете ги и свалете от котлона. В тенджера сгорещете маслото и изпържете лука, докато леко промени цвета си. Поръсете с брашното и разбъркайте добре. Залейте с горещия бульон. След като кипне, варете 10 мин. на слаб огън. Добавете сметаната и горчицата. Поръсете със захарта и сол. Разбъркайте добре. Гответе още 2-3 минути. Свалете съда от котлона. Нарежете магданоза наситно. Разлейте супата по чиниите. Поръсете с хлебчетата и магданоза.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари