Лучено пияно пиле
1 Ноември 2012
14044
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 бр. пиле
300 мл бяло вино
150 гр. стар кромид лук
50 мл олио
30 мл коняк
Загрейте олиото в голяма тенджера. Поставете вътре предварително изпеченото пиле и го запържете, докато добие равномерен светлокафяв цвят. Извадете пилето и на негово място сипете лука. Пържете, докато се зачерви. Добавете пилето, залейте с виното и коняка, после подправете. Покрийте и оставете на тих огън час половина. Когато е готово, поставете пилето върху затоплено плато и сервирайте горещо, заобиколено с лучената гарнитура.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари