Лятна фритата
18 Юни 2014
49833
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В голям тиган разтопете маслото. Запържете лука, гъбите, чушките и тиквичката до омекване. Загрейте фурната на 200 градуса. В купа разбийте яйцата със сол и черен пипер. Добавете яйцата в зеленчуците и оставете да се пържат 5-6 минути. Поръсете отгоре магданоз и кашкавал и прехвърлете тигана във фурната. Пече се около 5 минути, докато се стопи кашкавалът.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари