Магерица - агнешка чорба по гръцки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Магерица - агнешка чорба по гръцки
Магерица - агнешка чорба по гръцки
admin
Добавена от: admin
42687
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг нетлъсто агнешко месо
70 г масло
1 връзка зелен лук
4-5 с.л. ориз
по 1 връзка киселец, лапад и магданоз
1 с.л. брашно
1 бр. яйце
1 ч.ч. кисело мляко
сол, черен пипер

Месото се нарязва на хапки. Нарязаният на ситно лук се задушава в маслото. Прибавя се месото и то също се задушава. Посолява се и се посипва с черен пипер. Залива се с 8 ч.ч. гореща вода. Когато супата заври, се добавя оризът. Силата на огъня се намалява и се оставя да къкри още 30 минути. Тогава се добавят лападът, киселецът и магданоза, нарязани на ситно. Супата се оставя да ври още 10 минути, след което се застройва с кисело мляко, 1 с.л. брашно и 1 бр. яйце.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft