Маджун-халва

вход през zajenata.bg
Маджун-халва
admin
Добавена от: admin
18955
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 ч. ч. маджун (5-6 с. л. сладко от сини сливи)
1 ч. ч. орехови ядки
4 с. л. свинска мас
2-3 с. л. царевично брашно
2-3 с. л. пшенично брашно
 

Свинската мас се разтопява в тиган.
Добавят се 2-3 с. л. царевично и 2-3 с. л. пшенично брашно и се запича.
Разбърква се, докато сместа стане на трохи, след което се слага маджунът.
Сипват се топла вода и счуканите орехови ядки.
Халвата се разбърква и се поднася поръсена със смлени орехови ядки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft