Макарони с наденица и бира

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Макарони с наденица и бира
Макарони с наденица и бира
admin
Добавена от: admin
10354
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. макарони (Rigatoni или др. средно голяма форма)
2 ч. ч. сурови свински наденички (обелени и нарязани)
1/2 ч. ч. бира
1 1/2 ч. ч. натрошено сирене (Чедър)
2 червени пиперки (едро нарязани)
1 ч. ч. лук (едро нарязан)
4 скилидки чесън (накълцани)
1/2 ч. ч. пресен босилек
1 с. л. зехтин

Загрейте фурната до 220C. Смесете пиперките, лука, чесъна и зехтина и ги изсипете в тавичка с размери 23х33 см. Печете в загрятата фурна 25 мин. като разбърквате от време на време.
Докато зеленчуците се пекат, запържете нарязаната наденица на умерена температура, докато покафенее. Извадете я от тигана и я прецедете върху готварска хартия. Отстранете мазнината от тигана и сложете вътре наденицата и бирата да поврат.
Сварете макароните според указанията на опаковката и ги прецедете, но запазете 1/2 ч. ч. от водата.
Извадете опечените зеленчуци от фурната и веднага прибавете към тях наденицата, босилека и 1 ч. ч. от сиренето и ги разбъркайте. Ако сместа изглежда твърде суха, прибавете част от запазената вода на макароните. Поднесете макароните със соса, като поръсите с останалото сирене и още малко босилек.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft