Македонска погача

вход през zajenata.bg
Македонска погача
admin
Добавена от: admin
10190
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

С тел за разбиване разбийте на пяна яйцата. Добавете киселото мляко, олиото, брашното (смесено с бакпулвера) и по желание - 1/2 ч.л. сол. Бийте хубаво с телта до еднородна смес, а накрая добавете натрошеното сирене и отново разбъркайте. Трябва да се получи смес, по-гъста от тази за палачинки.
Излеяте я в намазнена и набрашнена тава (около 30 см.), поръсете със сусам и печете на 180-200 градуса около половин час.
Поднесете погачата топла, със сирене и кисело мляко.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft