Македонска погача
25 Февруари 2014
10190
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
С тел за разбиване разбийте на пяна яйцата. Добавете киселото мляко, олиото, брашното (смесено с бакпулвера) и по желание - 1/2 ч.л. сол. Бийте хубаво с телта до еднородна смес, а накрая добавете натрошеното сирене и отново разбъркайте. Трябва да се получи смес, по-гъста от тази за палачинки.
Излеяте я в намазнена и набрашнена тава (около 30 см.), поръсете със сусам и печете на 180-200 градуса около половин час.
Поднесете погачата топла, със сирене и кисело мляко.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари