Малко хора знаят да използват правилно дафиновия лист-Ето няколко трика, с които ястията ще са 2...
2 Февруари 2020
9267
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
- дафинов лист се слага 5 минути преди готовността на бульона и 10 минути преди готовността на яхнията;
- дафиновите листа не се добавят към пилешки бульон, в противен случай бульонът ще загуби вкуса и аромата си;
- в зеленчуков бульон се слага в ограничено количество или изобщо не, тъй като супите от този бульон са ароматизирани със зеленчуци;
- на литър течност се слагат не повече от 1-2 листа;
- преди да сложите дафинови листа в чиния, трябва да ги разтриете заедно, ароматът ще стане по-наситен;
- в готовото ястие не можете да оставите дафинов лист, той дава горчивина, трябва веднага да го извадите след готвене.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари