Малко хора знаят да използват правилно дафиновия лист-Ето няколко трика, с които ястията ще са 2 пъти по-вкусни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Малко хора знаят да използват правилно дафиновия лист-Ето няколко трика, с които ястията ще са 2 пъти по-вкусни
Малко хора знаят да използват правилно дафиновия лист-Ето няколко трика, с които ястията ще са 2...
9267
Малко хора знаят да използват правилно дафиновия лист-Ето няколко трика, с които ястията ще са 2 пъти по-вкусни
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

- дафинов лист се слага 5 минути преди готовността на бульона и 10 минути преди готовността на яхнията;
 
- дафиновите листа не се добавят към пилешки бульон, в противен случай бульонът ще загуби вкуса и аромата си;
 
- в зеленчуков бульон се слага в ограничено количество или изобщо не, тъй като супите от този бульон са ароматизирани със зеленчуци;
 
- на литър течност се слагат не повече от 1-2 листа;
 
- преди да сложите дафинови листа в чиния, трябва да ги разтриете заедно, ароматът ще стане по-наситен;
 
- в готовото ястие не можете да оставите дафинов лист, той дава горчивина, трябва веднага да го извадите след готвене.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft