Маминият тикварник - печен крем с тиква
27 Септември 2015
31862
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тиквата се вари, докато хубаво омекне. Пюрира се и се добавят разбитите яйца с млякото, маслото, захарта и ваниловата захар. Разбива се добре, като накрая се добавя брашното. Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса, докато се зачерви хубаво. Изпеченият тикварник се оставя хубаво да изстине, преди да се нареже на парчета.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари