Манастирска чорба
8 Февруари 2012
27569
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Накиснете боба (лещата) за 5-6 часа в студена вода. След това добавете 3 л. вода и го оставете да ври на умерен огън. Добавете нарязаните на ситно лук, морков и целина, заедно с 1 к.ч. олио. * След като уври добре, добавете доматите и джоджена, подправете със ситно нарязан магданоз и сол на вкус. Оставете да поври още 15-20 мин.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари