Маринована сьомга с хрупкава коричка
20 Август 2013
9635
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Овкусете сьомгата със сол и черен пипер на вкус. Поставете я върху хартия за печене и я намажете със смес отгорчица и мед. Оставете в хладилник поне за час, за да се маринова рибата. Запечете сьомгата до готовност. След като извадите от фурната, посипете кожичката със смес от галетата, орехите и накълцания ситно магданоз. Поднесете рибата гарнирана с парченца лимон.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари