Мариновани панирани тиквички
22 Декември 2011
13679
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тиквичките се сваряват в малко подсолена вода, отцеждат се и се нарязват на кръгове (дебели ивички). Поставят се в маринатата, приготвена от изброените продукти, и престояват в нея около 2 часа. Поръсват се със ситно нарязан магданоз. От брашното, прясното мляко, разбитото яйце и сол на вкус се приготвя рядко палачинково тесто. Тиквичките се потапят една по една в него. Изпържват се в загрятото олио до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари