Мариновани свински пържоли с червено вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Мариновани свински пържоли с червено вино
Мариновани свински пържоли с червено вино
alex
Добавена от: alex
18557
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

свинско месо - 700 г
червено вино - 1 в.ч.
чесън - 4 скилидки
оцет - 4 с.л.
горчица - 1 ч.л.
черен пипер
лук - 1 глава
сол
олио

Една страхотна марина за пържолки, с които ще станат крехки и сочни

Начукайте леко пържолите, натрийте ги със счуканите в сол лук и чесън, след което ги оставете за няколко часа в приготвената марината от виното, оцета, горчицата и малко олио. 

Обръщайте ги от време на време, за да могат да се овкусят равномерно. 

Отцедете ги и изпечете върху силно загрята скара, като при обръщането се поръсват с марината. 

Поднесете с гарнитура по избо

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft