Мариновани свински шницели
22 Декември 2011
20482
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
4 свински шницели
9 л. олио за намазване
сол
За марината:
1 глава лук ,нарязана на парченца
4 л. винен оцет
4 л. червено вино
щипка розмарин
мащерка
Приготвя се марината от посочените продукти. Шницелите престояват 1 час в марината. Изваждат се и се подсушава с домакинска хартия. Ако месото не е тлъсто, трябва да се намажат с олио. Пекат се върху намазаната с олио скара по 4-5 мин от всяка страна. От време на време се намазват с останалата марината, от която е остранен лукът. Посоляват се накрая.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари