Мариновано червено цвекло
22 Декември 2011
26279
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистеното и измито цвекло се вари 4 часа, обелено се нарязва на филии 10 - 15мм дебелина.
Нареждат се плътно в буркани. Заливат се с варена и охладена саламура приготвена от 3 л вода, 270 гр. сол, 300 мл оцет.
Ферментацията продължава от 10 до 12 дни, да се съхранява при температура от 5 до 10 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари