Мариновано червено цвекло

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Зимнина
Мариновано червено цвекло
Мариновано червено цвекло
admin
Добавена от: admin
26279
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистеното и измито цвекло се вари 4 часа, обелено се нарязва на филии 10 - 15мм дебелина.

Нареждат се плътно в буркани. Заливат се с варена и охладена саламура приготвена от 3 л вода, 270 гр. сол, 300 мл оцет.

Ферментацията продължава от 10 до 12 дни, да се съхранява при температура от 5 до 10 градуса.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft