Мармалад от диня
25 Август 2014
27670
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Нарежете динята на половина, а след това и на парчета. Почистете семките, отстранете кората, а “месото” от динята нарежете на парченца.
Смесете динята със захарта, нарязаната кора и сока от лимон и оставете да престои 4 часа. След това прехвърлете в голям съд, сложете на огъня и оставете 3 минути да поври.
Готовия мармалад насипете в предварително подготвени бурканчета с капачка, затворете добре и ги сврете 5 минути обърнати наопаки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари