Маслена баничка Лакомка - за малки и големи лакомници
26 Януари 2016
21806
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Всяка кора нарежете надлъжно наполовина. Сложете маслото в топлата вода, за да се разтопи. Смесете сиренето с бакпулвера. Намажете всяка кора със смес от масло и вода, и в началото на кората сложете по една лъжица от сиренето. Прегънете ръбовете на кората отляво и отдясно навътре, след което навийте на руло. Подредете рулата в намазнена тавичка. Когато всички са готови, разбийте яйцата с газираната вода и залейте със сместа баницата. Печете на 200 ° С за около половин час.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари