Маслинен хляб с шунка
22 Декември 2011
4712
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Брашното и бакпулверът се пресяват в подходяща купа.
Яйцата се разбиват с тел, като се прибавят зехтинът и бялото вино.
Сместа се прибавя към брашното и бакпулвера. Посолява се и се подправя с наситнен розмарин.
Сушените домати и шунката се нарязват на тънки ивички, маслините – на кръгчета. Добавят се в купата заедно с настъргания кашкавал и се разбърква добре.
Сместа се сипва в продълговата форма за печене. Хлябът се пече във фурна на 160 градуса около 45 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари