Меденки с ванилия и мармалад
26 Февруари 2014
13547
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В дълбок съд хубаво се разбиват олиото и захарта, след това се добавя медът, ванилията и содата, а накрая - яйцата и брашно, колкото поеме, докато се получи меко тесто. Тестото се разточва на кора с дебелина около 0,5 см. и с формичка или чашка се изрязват еднакви кръгове. Прехвърлят се в покрита с намазнена хартия за печене тава и се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 5 до 10 минути (да поруменеят). Трябва да се внимава да не се препекат. Когато са готови, се слепват с мармалад две по две и се поръсват с пудра захар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари