![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Намажете тава с размери 25 × 30 см с масло и покрийте с намаслена хартия за печене. Разбийте маслото и бавно добавете меда при непрекъснато разбъркване. Добавете брашното, бакпулвера и подправките, а след това - яйцата. Прибавете содата, разтворена във врялата вода, и получената смес изсипете в тавата. Загрейте фурната на 170 градуса и печете тестото около 18 минути. Оставете го да се охлади леко, след което поръсете хартия за печене с кокосово брашно и поставете отгоре блата. Навийте го на руло заедно с хартията, оставете няколко минути, а след това отново развийте. Оставете да се охлади на стайна температура. Разбийте маслото, захарта и ванилията, а след това прибавете малко студена вода и бийте сместа с миксер, докато сместа стане бяла и докато захарта се разтопи. Намажете блата с получения крем, завийте на руло и оставете добре увито на хладно място, преди да поднесете.