Също така попитайте от колко време е месото
Три правила за това как да изберем добро месо за скара
Месото трябва да бъде прясно и никога да не е замразено
Месото за барбекю трябва да има слой мазнина върху него
Месото трябва да има еднаква дебелина
Месото за барбекю трябва да има слой мазнина върху него
Месото за барбекю трябва да има слой мазнина върху него. Мазнината помага на месо да остане крехко и сочно дори и след като престои, тъй като тя предпазва соковете на месото да изтекат и се топи в месото, докато то се готви.
Ако искате да се намалят мазнините, най-удачно е да ги отстраните или да отрежете част от тях, след като месото е изпечено, вместо преди това.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари