Това сочно месо се приготвя чрез комбиниране на традиционни и съвременни техники. Вкус, който няма да можете да забравите. Това, което е характерно в рецептата, е бързият начин на приготвяне, без дълго печене и здушаване, така че соковете на месото остават уловени в него, а то остава меко и сочно. Опитайте! Ето рецептата за уникално сочното Месо по селски :
Месо по селски
Продукти:
8-10 свински пържоли
2 глави лук
сол
брашно
риган
черен пипер
малко слънчогледово олио и зехтин
3 супени лъжици бяло вино
1 стрък розмарин
1 скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Загрейте слънчогледовото олио в голям тиган. Добавете необелени скилидки чесън и стрък пресен розмарин. Овкусете месото със сол и черен пипер. Оваляйте го в брашно и го запържете в сгорещено олио, докато придобие приятен златист цвят.
Извадете го върху кухненска кърпа.
Нарежете лука на полумесеци и го пасирайте с щипка сол. Сложете чаша зехтин в друг тиган. Отдолу сложете пасирания лук, отгоре месото и завършете с останалия лук.
Залейте с 2-3 супени лъжици бяло вино и още толкова гореща вода. Поръсете с щипка риган или чубрица. Покрийте и оставете да къкри около 15 минути на слаб до среден огън.
Ястието се сервира горещо със салата по желание!