Млечна гъбена чорбица

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Млечна гъбена чорбица
Млечна гъбена чорбица
admin
Добавена от: admin
18017
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

300 грама гъби
50 мл прясно мляко
100 мл вода
4 скилидки чесън
200 гр фиде
1 чаена лъжичка брашно
малко олио
1 морков
магданоз по желание
сол и черен пипер на вкус

Нарежете чесъна на ситно и запържете в олио.

Нарежете гъбите на тънки филийки, а морковите - на тънки кръгчета, след което ги задушете в малко вода, докато омекнат. Щом омекнат, поръсете с лъжичка брашно, залейте с млякото и 100 мл вода и варете заедно около 10 минути. Добавете фидето изделия и подправете на вкус.

Варете така около 5 до 7 минути, докато фидето е готово. Накрая поръсете с пресен магданоз и поднесете.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft