Много шоколадов крем
22 Декември 2011
29629
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Разтопете шоколада на водна бяна и го оставете да се охлади до 25 градуса. Разбийте сметаната с миксер заедно със захарта. Биенето продължава около 8 минути, докато се сгъсти.
Една трета от разбитата сметана прибавете към шоколада, разбийте и бързо изсипете в останалия крем. За кратко разбъркайте с дървена лъжица, но не много, за да не спадне кремът. Разпределете в десертни чашки. Поднесете шоколадовия крем охладен и гарниран с розичка сметана и плодове по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари