Сода за хляб – ето какви са ползите!
Искам да споделя с вас и вашите читатели за една рецепта, която научих от моя близка.
За комбинацията от мед и сода за хляб научих от моя приятелка, която живее в Англия. Там тя се грижи за възрастни хора.
Сода за хляб – вижте какви са ползите!
Хайде, нека да не е цветущо, но аз съм я виждала на снимка, и последното нещо, което мога да кажа за нея е, че е болна от рак. На 73 години е, но няма да ѝ дадете повече от 50. За съжаление не мога да ви пратя снимка без нейно разрешение.
И така, комбинацията от мед и сода е чудна смес, която предизвиква нещо повече от учудено повдигане на вежди. Да, вкусът не е най-хубавото нещо, с което може да се похвали тази рецепта, но пък ползите от нея са невероятни. Самата аз взимам мед и сода вече 4-ти месец, и трябва да ви кажа, че се чувствам невероятно.
Идеята за смесване на сода за хляб с кленов сироп или мед изглежда странно, тъй като раковите клетки се хранят с захар. Но в този случай захарта, или по-скоро сладкото, действа много по-различно.
Ето и обяснението!
Раковите клетки няма да успеят да използват захарта за по-нататъшния им растеж, защото содата напълно ще ги неутрализира. Кленовият сироп или меда са един вид примамка за раковите клетки.
Благодарение на сиропа или меда содата ще може да влезе и да унищожи раковите клетки.
Необходими съставки:
Сода за хляб
Кленов сироп или мед
Начин на приготвяне:
Смесете една част сода за хляб с три части на кленов сироп или мед. Смесете съставките добре така че да получите хомогенна смес. За да се разтвори напълно захарта трябва да загреете кленовия сироп или меда за около 10 мин на вода баня. По този начин меда запазва полезните си свойства, тъй като загряването не е много силно.
Трябва да се консумират 3 чаени лъжички от този лек през целия ден в срок от един месец. За предпочитане е да се взема преди хранене.
По време на тази терапия ще трябва да се избегне консумацията на всякакъв вид месо, захар и бяло брашно.
Йорданка Георгиева Петкова от София
Б.ред: Благодарим на вестник „Здраве за всички“ за предоставената рецепта.