Мъжът ми е футболен запалянко, но дори той заряза мача, като извадих от фурната тази вкусотия!
18 Февруари 2017
17280
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 пиле с тегло около 1,5 килограма
6 едри домата
2-3 глави лук
150 грама маслини
5 скилидки чесън
черен пипер, сол и зехтин на вкус
други подправки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Лука обелете и нарежете на средно дебели ивици. Доматите попарете и обелете, почистете от семената и нарежете останалата част едро.
Отстранете костилките от маслините, чесъна накълцайте.
Смесете всички тези продукти (оставете част от чесъна), които подготвихте, сложете подправки на вкус и разпределете половината от комбинацията в тава.
Налейте малко зехтин.
Пилето разрежете на порции и сложете в съда върху зеленчуковото "легло". Чесъна, който отделихте, счукайте с подправки и налейте малко зехтин.
С тази смес натрийте месото и тогава сложете в тавата останалите зеленчуци.
Изпечете за около час във фурната (при 190 градуса).
Пилето разрежете на порции и сложете в съда върху зеленчуковото "легло". Чесъна, който отделихте, счукайте с подправки и налейте малко зехтин.
С тази смес натрийте месото и тогава сложете в тавата останалите зеленчуци.
Изпечете за около час във фурната (при 190 градуса).
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари