Домашната храна винаги е много по-вкусна от това, което ще ви бъде предложено да опитате във всяко заведение. Работата е там, че докато приготвяме ястие, ние не просто смесваме посочените в рецептата съставки, ние влагаме частица от душата си в процеса. Също така всяка домакиня е много стриктна относно избора на продукти, тяхната свежест и качество.
Много често можете да почувствате значителна разлика между вашата собствена печена пица и пицата от кафене. Само вкъщи можете да направите наистина вкусно тесто и да сложите толкова пълнеж, колкото сърцето ви желае, и дори да използвате най-успешната и неподправена рецепта, която с удоволствие ще споделим с вас.
Съставки
прясно мляко 250 мл
яйце 3 бр.
салам 250 g
кашкавал 250 g
Пшенично брашно 200 g
Слънчогледово олио на вкус
Печурки 100 g
подготовка
Измийте и обелете чушките и гъбите, нарежете ги заедно със салама на малки кубчета. Настържете кашкавалът на ситно ренде. В дълбока купа комбинирайте млякото с яйцата и брашното. Добавете подготвените съставки към полученото тесто. Разбъркайте всичко добре.
Намажете лист за печене с малко количество слънчогледово масло, изсипете полученото тесто върху него, разпределете го равномерно върху целия лист за печене и го изпратете във фурна, предварително загрята до 200 градуса за 20 минути.
Ето как да направите перфектната пица бързо. Можете да замените с любимите си съставки . Отделете 10 минути, за да изпечете тази вкусотия и осъзнайте, че никога не сте опитвали по-добра пица.