Домашната храна винаги е много по-вкусна от тази, която ви предлагат по магазините и заведенията. Факт е, че по време на готвене, ние не само смесваме съставките, посочени в рецептата, но слагаме и парче от нашата душа в процеса. Също така, всяка домакиня е много съвестна относно избора на продуктите, тяхната свежест и качество.
Много често можете да усетите значителната разлика между лично изпечена пица и пица от заведение. Само вкъщи можете да направите наистина вкусно тесто и да поставите колкото се може повече пълнеж, колкото сърцето Ви желае, а също така да използвате най-успешната и лесна рецепта, която с радост ще ви споделим
съставки
прясно мляко 250 ml
Яйце 3 броя
салам по ваш избор или друг вид колбас 250 g
кашкавал 250 g
Пшенично брашно 200 g
Слънчогледово олио на вкус
печурки 100 g
подготовка
Измийте и почистете чушката и гъбите, нарежете ги заедно с домата на малки кубчета. На фина ренде, настъргайте кашкавала В дълбок съд смесете млякото с яйцата и брашното. В полученото тесто добавете приготвените съставки. Смесете добре всичко.
Намажете лист хартия за печене с малко количество слънчогледово масло, изсипете полученото тесто върху него, разстилайте го равномерно върху целия лист за печене и го изпратете във фурната, загрята до 200 градуса за 20 минути.
Ето как бързо си приготвихте перфектната пица. Можете да замените тези съставки с любимите си.