Когато нямам време и не мис е готви взимам едни кори и малко кайма и триъгълничетата са готови

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Когато нямам време и не мис е готви взимам едни кори и малко кайма и триъгълничетата са готови
Когато нямам време и не мис е готви взимам едни кори и малко кайма и триъгълничетата са готови
21706
Когато нямам време и не мис е готви взимам едни кори и малко кайма и триъгълничетата са готови
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Предястие от пита за дюнер в тиган е идеално за специално ястие. Ако наистина искате нещо необичайно , винаги можете да измислите пълнежа. Тук няма правила! В крайна сметка можете да увиете всичко, което харесвате в тези лавашчета

 

Предястие от лаваш в тиган

Бендерики е украинско ястие. Според класическата рецепта за приготвянето им трябва да изпържите палачинки, в които пълнежът е увит по специален начин. Днес ще разгледаме един малко мързелив вариант, при който ще използваме лаваш или така известните питки за дюнери, които се продават навсякъде по магазините.

 

Съставки

400 г кайма
1 бр. лук
3 лаваш или питки за дюнер
3 яйца
70 мл мляко
0,5 ч.л сол

 

Подготовка

Първо трябва да запържите лука в олио до златисто кафяво. След това го смесете с каймата. Ако не желаете да използвате закупена от магазина, можете сами да направите каймата. След това добавете сол и черен пипер към сместа на вкус.


Можете също да добавите подправки и малко мляко, за да го увиете по-лесно. Или направете бендерики изобщо без месо. Например с извара и зеленчуци. Или със сирене, домати и саламче, общо взето може да сложите всякакъв вариант пълнеж

Сега да преминем към питките за дщнер. Нарежете го на дълги, широки ивици и след това го увийте, както е показано. Основното нещо е да не слагате твърде много пълнеж, защото ще бъде трудно да поберете всичко.Потопете готовите продукти в разбито яйце и запържете в олио на слаб огън. Можете да го сервирате с борш или бульон, а можете просто да го хапнете с майонеза, кетчуп или подправки

Надяваме се, че определено ще опитате да направите такива бендери. В крайна сметка те определено заслужават нашето внимание . Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft