Набрана баница със сирене
13 Февруари 2013
21327
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 пакета фини кори
250 г натрошено сирене или извара
125 г масло
1 кафена чаша разтително масло
Маслото се разтопява и от него се отделя 1/4 част за напръскване на опечената баница. Към останалото масло се прибавя и растителното масло. Всяка кора се поръсва с мазнината и натрошеното сирене или извара, набира се и се поставя в намазана с мазнина тавичка. Баницата се пече при умерена температура . След изваждането и се напръсква с маслото и 1 кафена чашка вода, завива се с кърпа и така престоява до охлаждането й.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари