Наденица по Лионски
22 Декември 2011
3404
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
колбас - лионска наденица 600 гр.
царевица - от консерва 150 гр.
кисели краставички – 150 тр.
картофи – 200 гр.
масло – 30 гр.
олио – 10 гр.
целина – 100 гр.
хрян – паста 100 гр.
прясно мляко – 150 гр.
сол
Наденицата се нацепва напряко и се изпича на намазнена с олио скара.
Картофите се сваряват, обелват и се намачкват с ръчен пасатор, като се добавя маслото, млякото, солта, ситно настърганата целина и пастата хрян.
С готовото пюре се гарнира наденицата.
Сервира се с бейби краставичките и бейби царевичките.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари