Надупени картофи с кашкавал-Стават за основно и може приятели да поканите, но повечко да приготвите, че ще искат допълнително

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Надупени картофи с кашкавал-Стават за основно и може приятели да поканите, но повечко да приготвите, че ще искат допълнително
Надупени картофи с кашкавал-Стават за основно и може приятели да поканите, но повечко да...
20319
Надупени картофи с кашкавал-Стават за основно и може приятели да поканите, но повечко да приготвите, че ще искат допълнително
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Надупените картофи стават в общи линии бързо и са подходящи са за добавка към пържоли, риба и други меса, но също така могат да се сервират и като основно ястие за вечеря примерно, защото не са тежка храна, а ще останете приятно доволни, колко могат да бъдат вкусни, та дори можете да си поканите някого за вечеря с тях!

Продукти:

1 кг  картофи
50 г  масло
100 г кашкавал
млян черен пипер- 1/2 к. л.
червен пипер - 1/2 к.

л.
риган - 1 ч. л.
чубрица - 1 ч. л.
сол

Начин на приготвяне:

Картофите се обелват след като са измити предварително и се разделят на половинки в подходящ съд, където ги смесваме с подправките.

Нареждаме ги с плоската част към тавата, т.е с дупето нагоре.

Ще си оближете пръстите с тези вкусни зелеви сармички по стара циганска рецепта

Слагаме по парченце масло върху всяка половинка картоф.

Добавяме съвсем малко водичка - 2-3 с.л и печем във фурната до зачервяване (приблизително 40-45 минути в предварително загрята фурна на 200 градуса).
Когато са готови - настъргваме на едро ренде кашкавал върху тях и запичаме докато се разтопи.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft