Назоваха продукта, който за 3 дни прави кожата сияйна и еластична - обожаван е от всички супермодели

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грижа за кожата
Назоваха продукта, който за 3 дни прави кожата сияйна и еластична - обожаван е от всички супермодели
9472
Снимков материал: pixabay.com
Назоваха продукта, който за 3 дни прави кожата сияйна и еластична - обожаван е от всички супермодели

Знаете ли, че тайната на красивата кожа не е в продуктите за грижа за кожата. Ако добавите това ястие към диетата си, просто няма да познаете кожата си, а деколтето ще блести като знаменитости на червения килим!

Малко хора знаят, че всъщност тайната на сияещата кожа не се крие в скъпите бурканчета с кремове и не зависи от това колко често релаксирате на морето. Всички супермодели и звезди отдавна знаят, че блясъкът и красотата на кожата... зависят от колагена ! Именно това вещество я прави еластична, стегната, красива, сякаш излъчва здраве.

Най-добрият източник на колаген е обикновеният пилешки бульон ! Да, да, с негова помощ можете буквално да промените кожата си за 2-3 дни. Ако искате процесът да е по-интензивен, тогава вместо пилешки бульон опитайте супа от телешки кости. Тази богата и доста мазна течност е склад на важни хранителни вещества, почти източник на вечна младост. Не мислете за калориите, всъщност именно тези здравословни мазнини влияят положително на красотата на нашето тяло, както и на ставите и костите.

Именно пилешки или телешки бульон използват звездите, когато искат да придадат блясък на лицето си вместо ботокс и да премахнат преждевременното стареене. И така, една от най-полезните супи е разбира се обикновен пилешки бульон и виетнамската фо-бо. Супата Pho е склад на желязо - около 0,2 дневна доза, а благодарение на лимоновия сок и използването на пресни билки тялото се насища с витамини C и A.

Освен това супата Pho-Bo има ударна доза калций за силни кости и зъби.

супа Фо-Бо
Супа Фо-Бо

снимка
социална мрежа

За да бъде бульонът максимално наситен с полезни аминокиселини, най-добре е да използвате различни части - кости, опашка, копита. Лекарите съветват да добавите оцет към бульона - той помага да се извлекат хранителни вещества от костите.

„Добавянето на ябълков оцет или лимонов сок по време на процеса на готвене увеличава извличането на калций и магнезий с 15-17 пъти“

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft