Необходими съставки:
- 150 грама фъстъчено масло
- 1 шоколад за готвене (или млечен шоколад)
- 6 супени лъжици пудра захар
Приготвяне:
1 Растопявате по-малко от половината от шоколада, и докато е в течно състояние сепоставя в долната част на калъпи за бисквитки.
2 Докато малко се втвърди шоколада, в блендер поставете фъстъчено масло, и добавете пудра захар. Разбъркайте няколко пъти, докато се обедини.
3 Извадете сместа от блендера и от нея оформете няколко по-малки топки, които по-късно ще сплескате.
4. Разтопете и останалата част от шоколада, и прибавете в калъпите фъстъчено масло.
5 Оставете за няколко часа в хладилника, за да се втвърдят.
Съвет:
Ако обичате канела, можете във фъстъченото масло да добавите и тази подправка, която ще даде допълнителен елемент към атмосферата на и без това вкусните бисквитки.