Най-добрият набухвател за баницата - нито с газирана вода, нито с бакпулвер става толкова пухкава:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Най-добрият набухвател за баницата - нито с газирана вода, нито с бакпулвер става толкова пухкава:
479031
Източник: gotvach.bg
Снимков материал: pixabay.com
Най-добрият набухвател за баницата - нито с газирана вода, нито с бакпулвер става толкова пухкава:

Пухкавата, висока баница, която пълни тавата - несбъднатата мечта на всяка домакиня. Ако сте пробвали всички "тайни" средства, за да я накарате да бухне, днес ще ви покажем най-лесният метод и той е - гореща вода ! Ако досега не сте я правили така, непременно опитайте тази домашна баница с гореща вода - ще останете приятно изненадани:

Баница с гореща вода

Продукти:

1 пакет кори за баница (500 гр.)

150 гр.краве масло

50 мл олио или зехтин

300-400 гр.сирене

6 яйца

300 мл вряща вода

пухкава баница

Приготвяне:

Първо разтопете маслото с растителната мазнина.

Надробете сиренето. Започнете да подреждате баницата в тавата, като мажете всяка кора обилно с мазнина и през пет кори слагате плънката от натрошено сирене. Корите се редят в намаслена тавичка до изчерпване на продуктите.

Отгоре залейте баницата с останалата мазнина обилно и я нарежете на парчета. Разбийте яйцата с тел и при непрекъснато разбиване добавете горещата вода на тънка струйка. Бъркайте енергично, за да не се сварят яйцата. Залейте баницата и я оставете да постои около 15 минути, за да поеме течността. Печете на 180 градуса с вентилатор за около 25-30 минути или до хубаво зачервяване.

Елементарно и отличен резултат!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft