Разрязването на диня може да бъде трудно и доста цапащо. Също така, сякаш много диня се губи и изхвърля с кората! Е, не се страхувайте, това е идеалният начин да изрежете динята на кубчета с почти никакви отпадъци.
Динята е нещо повече от вкусен и освежаващ плод.
Използвайте кубчетата диня в салати, на шишчета с фета и мента, или ги замразявайте ги и смесвайте в глазури. Те правят идеалната лятна закуска! Съвет: Разхладете динята в хладилника преди да я нарязвате.
Следвайте инструкциите и стъпка по стъпка
Трябват ви
1 зряла изстудена диня
1 нож
1 дъска за рязане
1 купа
ИНСТРУКЦИИ:
Нарежете динята на две половини.
Поставете всяка нарязана страна на дъската за рязане.
Нарежете всяка половина по дължината и след това на кръст, създавайки решетка. Ще получите много правоъгълни парчета.
Вземете всяко правоъгълно парче и парче от кората. Нарежете всеки правоъгълник на кубчета.
Поставете в купа и се насладете или съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника.