Бърз ябълков сладкиш без миксер и бъркалка - пръхкаво тесто и нежни парченца ябълка. Вкусно угощение:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Бърз ябълков сладкиш без миксер и бъркалка - пръхкаво тесто и нежни парченца ябълка. Вкусно угощение:
Бърз ябълков сладкиш без миксер и бъркалка - пръхкаво тесто и нежни парченца ябълка. Вкусно...
29710
Бърз ябълков сладкиш без миксер и бъркалка - пръхкаво тесто и нежни парченца ябълка. Вкусно угощение:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този чуден ябълков сладкиш носи името "345" по количеството на първите 3 продукта от рецептата. Приготвянето му отнема само 20 минути, но можете да му се насладите много дълго време, защото вкусът му остава върху небцето и нежно го гали.

Получава се изключително пухкав и нежен сладкиш с ябълки , който може да приготвяте дори всеки ден и пак няма да ви омръзне! Перфектната рецепта за всяка домакиня, защото не се ползва дажа и миксер! Просто разбърквате хубаво всичко с вилица. Ето рецептата за Ябълков сладкиш 345 :

Ябълков сладкиш 345

Продукти:

3 с.л. сметана

4 ябълки

5 яйца

150 гр. захар

15 гр. ванилова захар (може да се замени с канела)

щипка сол

100 гр. масло

10 гр. бакпулвер

1 ч.ч. брашно

по желание - парченца плодове от сладко, например къпини или малини

ябълков сладкиш 345

Приготвяне:

Разбийте яйцата в дълбок съд, добавете захар, добавете щипка сол. Разбийте леко.

Разтопете маслото и изсипете в яйчената смес.

Сложете и заквасената сметана, и разбъркайте.

След това добавете ваниловата захар и постепенно - брашното, смесено с бакпулвера.

Разбъркайте до хомогенно тесто.

Обелете ябълките, нарежете на парченца и ги пуснете в тестото. Разбъркайте внимателно.

По желание може да добавите още малко аромат с парченца плодове от сладко - най-вкусно е с къпина или малина.

Прехвърлете тестото във форма за печене, предварително застлана с хартия за печене.

Сложете да се пече в загрята на 180 ° фурна за около 20 минути.

Поднесете охладения сладкиш поръсен с пудра захар или гарниран с топка сладолед!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft