Най-обикновената и лесна рецепта за пандишпанено руло - добавете малко ароматно сладко и го превърнете в шедьовър!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Най-обикновената и лесна рецепта за пандишпанено руло - добавете малко ароматно сладко и го превърнете в шедьовър!
Най-обикновената и лесна рецепта за пандишпанено руло - добавете малко ароматно сладко и го...
admin
Добавена от: admin
55276
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 яйца 
75 гр. кристална захар 
75 гр. брашно 
1 бакпулвер 
75 гр. сладко от малини 
125 мл сметана

1. Загрейте фурната до 200 градуса. 
2. Покрийте правоъгълна тава с намазнена хартия за печене. 
3. Разбийте яйцата и бавно добавете захарта. Разбивайте, докато захарта се разтопи и сместа стане пухкава. 
4. Добавете внимателно брашното. 
5. Изсипете сместа в тавата и я пъхнете във фурната да се пече 10-тина минути - внимавайте да не препечете блата, пандишпанът трябва да получи блед златисто-кафяв цвят. 
6. След като се изпече, извадете тавата от фурната и я обърнете върху влажна кърпа. Махнете внимателно хартията за печене и навийте рулото заедно с кърпата, докато е топло. Оставете да се охлади напълно. 
7. Развийте охладеното руло и го намажете със сладкото от малини, оставяйки малко място по краищата. След това отгоре разпределете разбитата сметана - отново оставяйки място около краищата. 
8. Завийте отново блата на руло и украсете по желание. Нарежете на парчета.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft