Мойте Рецепти
1. Загрейте фурната до 200 градуса.
2. Покрийте правоъгълна тава с намазнена хартия за печене.
3. Разбийте яйцата и бавно добавете захарта. Разбивайте, докато захарта се разтопи и сместа стане пухкава.
4. Добавете внимателно брашното.
5. Изсипете сместа в тавата и я пъхнете във фурната да се пече 10-тина минути - внимавайте да не препечете блата, пандишпанът трябва да получи блед златисто-кафяв цвят.
6. След като се изпече, извадете тавата от фурната и я обърнете върху влажна кърпа. Махнете внимателно хартията за печене и навийте рулото заедно с кърпата, докато е топло. Оставете да се охлади напълно.
7. Развийте охладеното руло и го намажете със сладкото от малини, оставяйки малко място по краищата. След това отгоре разпределете разбитата сметана - отново оставяйки място около краищата.
8. Завийте отново блата на руло и украсете по желание. Нарежете на парчета.