Най обичам гърдичките - начуквам, пълня, панирам. Като ги разрежеш после, отвътре потича разтапяща вкусотия! (Видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Най обичам гърдичките - начуквам, пълня, панирам. Като ги разрежеш после, отвътре потича разтапяща вкусотия! (Видео)
Най обичам гърдичките - начуквам, пълня, панирам. Като ги разрежеш после, отвътре потича...
33724
Най обичам гърдичките - начуквам, пълня, панирам. Като ги разрежеш после, отвътре потича разтапяща вкусотия! (Видео)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пилешки гърди - нежен и деликатен продукт. Често при готвене месото изсъхва прекалено, но днес сме приготвили за вас специална рецепта. Получава се крехко и сочно пилешко , а плънката с кашкавал е направо фантастична! 

Съставки:

120 гр.

кашкавал

3 пилешки филета

1 яйце

5 с.л. брашно

сол и черен пипер на вкус

5 с.л. галета

Приготвяне:

  1. Покрийте филето с прозрачно фолио и внимателно го начукайте, после овкусете със сол и черен пипер.
  2. Сложете отгоре резен кашкавал - върху едната половина на филето, след което прегънете, така че да се покрие напълно. Леко начукайте краищата.
  3. Подгответе съставките за панировката в отделни съдове: брашно, галета, разбито яйце.
  4. Оваляйте пилешкото първо в брашно, потопете в яйцето, след това - в галета.
  5. Загрейте олиото в тиган, запържете пиленцето от двете страни до златисто кафяво.
  6. Готовите пилешки шницели разрежете наполовина и поднесете на плоча със зеленчуци.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft